I hoqi 20 vjet nga fytyra në vetëm pak minuta

Të gjithë e dimë se me kalimin e moshës trupi ynë fillon të ndryshojë dhe fytyra është treguesi kryesor i moshës sonë

Edhe pse është një proces krejtësisht i natyrshëm, ka mënyra të ndryshme për të mbuluar sadopak vitet.

Për këtë mund t’ju ndihmojë kjo gjyshe 78-vjeçare, e cila transformohet tërësisht me grim.

Joann Hopkins është nëna e grimerit të famshëm Christopher dhe ajo tregoi se si përdorimi i duhur i grimit mund të rinojë edhe një person që është thellë në dekadën e tetë.

Hidhini një sy këtij transformimi të mahnitshëm. Shikoni videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.