Ish-banori habit me deklaratën për Big Brother: Është si psikiatri

Anaid Kaloti, përgjatë gjithë Big Brother Vip ka komentuar banorët dhe ngjarjet që kanë ndodhur brenda saj.

Madje ai ka ndarë me ndjekësit e tij ‘të pathënat’ e këtij edicioni.


Mirëpo jo çdo gjë që ka thënë ai ka qenë vetëm për pjesën positive të formatit.

Si rrallë herë, ish-fituesi ka folur edhe për eksperiencën e tij vetja në këtë format. Ndonëse ai ia doli të fitonte, Anaidi është shprehur se i është dashur gati 2 vjet të marrë veten. “Shtëpia e ‘Big Brother’ është një psikiatri e vogël.

Trysnia vazhdon edhe pasi del nga shtëpia. Big Brother nuk mbaron pasi përfundon spektakli, por vazhdon gjatë, madje çfarë kam njohur nga banorët që kanë dali së fundmi, u them se pas dy viteve do ta merrni veten”- tha Anaidi.

Ndryshe fitues i këtij edicioni është shpallur, Ilir Shaqiri

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *