Kjo qenka frika më e madhë e Bleros!

Blero është një ndër emrat më të suksesshëm në skenën tonë muzikore.

Ai ka sjellë hite të shumta përgjatë këtyre viteve sa është pjesë e showbizit por nuk kanë munguar as intervistat ku këngëtari tregon më shumë për vetën.


Fobia nga lartësitë quhet akrofobia dhe me miliona njerëz në botë vuajnë nga kjo fobi, në mesin e tyre bënë pjesë edhe këngëtari i njohur kosovar Blero, i cili këtë e tregoi në intervistë për Prive, duke rrëfyer 10-të gjërat që s’i kemi ditur për të.

Këngëtari ka folur për këtë fobi, duke thënë se megjithëse frikësohet shumë nga lartësitë, atij i bie shpesh të përballet me fobinë më të madhe.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *