Ky është urimi i Trixës për vëllain e saj

Beatrix dhe Alban Ramosaj, motër e vëlla kanë një lidhshmëri të fortë me njëri tjetrin.

Madje Albani e mbështet Trixën për secilin vendim që ajo merr, kjo është parë qartë sa Trixa ishte pjesë e “Big Brother Vip”.


Me rastin e ditëlindjes së Albanit, nuk kanë munguar urimet nga rrethi i tij, por më i veçantë ishte urimi nga motra.

Me fjalë të mira e të zgjedhura Trixa e ka uruar Albanin, duke i thënë : Ti je mbreti dhe heroi im./Kosovarja/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *