Nuk donte të dilte ushtar të mbronte atdheun e tij/ Kapet ukrainasi që u vesh si grua për t’u larguar nga vendi i tij…

Lu fta e ashpër e Rusisë në Ukrainë ka bërë që mijëra civilë, gra dhe fëmijë të largohen nga vendi, ndërsa burrat janë detyruar të qëndrojnë për të luftuar.

Por një burrë, i cili mesa duket nuk ka dashur të luf tojë, ka tentuar të arrati set nga vendi duke u mas kuar si grua me gjoks rre më.

Por ai është kapur dhe plani i tij për t’u larguar ka dështuar. Është e paqartë se çfarë ka ndodhur me të pasi është kapur nga autoritetet ukrainase dhe nëse është lënë i lirë apo jo.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *