Të këput shpirtin gruaja e Presidentit të Ukrainës/ U tregoni këto foto, rusët po vräsin fëmijët e Ukraines me qëllim

Gruaja e presidentit ukrainas Ola Zelenskyy iu është lutur mediave’ të tregojnë të vërtetën e t me rrshme’ se trupat e Putinit po v rasin fëmijë me ‘vetëdije dhe cinizëm’.

Ajo i kërkoi gjithashtu NATO-s të zbatojë zonën e ndalim-flututimit mbi Ukrainë për të ‘shëptuar fëmijët tanë’.

”Oku patarët rusë po vr asin fëmijë ukrainas. Me vetëdije dhe cinizëm. Të paktën 38 fëmijë kanë v dekur tashmë në Ukrainë. Kur njerëzit në Rusi thonë se trupat e tyre nuk po dëm tojë popullatën civile, tregojuni atyre këto foto’ shkruan Ola Zelenskyy në statusin e saj.


Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar tha se Rusia po synonte ‘zonat e populluara’ për të thyer rezistencën e popullit ukrainas.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *