Kryetari i Bashkisë së Kievit dhe vëllai i tij lüftojne per Ukrainen edhe pse jane milionere/ Varet sa jemi gjallë, do i vräsim üshtarët rusë

Vladimir dhe Vitali Klitschko janë drejtuar në vijcn e parë të frontit në Kiev përpara një rrethimi rus dhe deklaruan se ishin “gati të v d isnin për Ukrainën”, derisa, duke folur për Sky News, kanë deklaruar se edhe kanë v rarë ush tarë rusë.

Gjatë ditës së diele, dy ish-boksierët vizituan një pikë kontrolli ush tarak në periferi të kryeqytetit ukrainas.

Derisa dalja në front të parë e tyre dhe ush trisë ukrainase, vjen pasi që forcat ruse thuhet se janë duke marshuar drejt Kievit me një autokolonë të gjatë, ku sipas mediave të huaja, ajo është mbi 60 kilometra.


Sulmet ajrore ruse janë afruar gjithnjë e më shumë me Kievin, duke detyruar mijëra qytetarë të largohen nga qytetet periferike të Irpin dhe Bucha.

“Unë nuk jam gati t’ju jap një përgjigje të qartë,” tha ai. “Kaq kohë, kaq gjatë – nëse jemi ende gjallë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *