Presidenti i Francës jep lajmin e keq për gjendjen në Ukrainë/ Situata është shumë e trishtë

Presidenti francez, Emmanuel Macron, ka thënë se situata në Ukrainë po përkeqësohet çdo ditë e më shumë dhe se Franca do të vazhdojë të ushtrojë pres ion ndaj Rusisë përmes sanksioneve, shkruan The Guardian.

“Situata po përkeqësohet çdo ditë. Njerëzit vdesin… ne nuk kemi arritur ta marrim një a rmëpushim”, tha Macron për televizionin LCI.

Rusia njoftoi të hënën për “korridore humanitare” të reja për t’i evakuar ukrainasit e bllokuar nën bo mbardime.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *