Këto janë fjalët e bukura që Fisnik Syla ia tha nënës së tij për 8 Mars

Fisnik Syla është njëri ndër biznismenët që merr vëmendje të madhe në show bizin shqiptar.

Ai merr vëmendje të madhe në paraqitjet e tija, e kjo ka ndodhur edhe së fundmi.


Sot shënohet dita ndërkombëtare e gruas dhe biznismeni nuk e la pa ia uruar këtë ditë të veçantë nënës së tij.

“Gëzuar 8 Marsin nëna ime, më e shtrenjta në botë”, ishte vetëm njëra ndër fjalitë e bukura që Fisniku ia dedikoi nënës së tij. /Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *