Bora Zemani i mbyllë veshët, më nuk dëshiron të dëgjoj

Bora Zemani ka dëgjuar shumë këto kohë për vetën dhe jetën e saj.

Madje, ajo mund të ketë dëgjuar gjëra që nuk i ka ditur as vetë, që nuk kanë të bëjnë fare me të.


Dijet se sa shumë thashetheme kanë qarkulluar për prezantuesen e famshme të “Përputhen”.

Andaj, në një moment Bora ka vendosur ti mbyllë veshët, dhe, mirë ja ka bërë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *