Pamjet të dredhin shpirtin / Rusët nuk lejojnë që ukrainasve t’u jepet lamtumira e fundit si duhet: Hapen värre masive

Forcat us htarake ruse kanë b omba rduar sot një maternitet në Mariupol të Ukrainës. Pamjet e publikuar nga britanikja Daily Mail janë të tm er rsh me.

Gra shtatzëna dhe të tjerë me fëmijë në duar shihen në zonën e s hka tërruar pas bomba rdimeve. Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky tha se shumë fëmijë janë nën rrë noja dhe lu fta duhet të nd alet.

Pak orë para se rusia të bo mbard o nte maternitetin, ministri i Jashtëm i Ukrainës tha se 3 mijë foshnjë janë pa ushqim, pa ilaçe dhe iu lut Moskës për një korridor humanitar që ato të largoheshin.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *