Presidenti Zelinski ja thotë troc Putinit/ Boll bëre blof me ärmët nukleare

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka thënë se kërc ënimet e Putinit me arm ë nukleare janë blof.

Volodymyr Zelensky shprehet se Putin vepron në këtë mënyrë pasi asgjë nuk po i funksionon.

“Kër cënimet me a rmë nu kleare janë blof. Tjetër gjë të vr asësh dhe tjetër të bësh ve të vras je.”-thotë Zelensky për gjermanen Di Zeit.


Kujtojmë se SHBA ka ndaluar importin e naftës, gazit dhe qymyrit rus. BE gjithashtu ka vendosur një sërë sanksionesh ndaj Rusisë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *