Putini do përfundojë në qeli/ Kanë nisur hètimet për krimè lüfte ndaj tij: Ja deklarata nga zyrtaret amerikane

Nënpresidentja e Shteteve të Bashkuara, Kamala Harris mbështeti sot thirrjet për një hetim ndërkombëtar për krime l ufte ndaj Rusisë lidhur me agr esionin e saj në Ukrainë dhe bombardimin e civilëve.

Harris mbështet thirrjet për hetim për krime lufte ndaj Rusisë

Gjatë një vizite në kryeqytetin e Polonisë, Varshavë, zonja Harris d ënoi ato që ajo i cilësoi si “mi zori të përmasave të paimagjinueshme”.


Vizita e saj në Varshavë ka për qëllim shprehjen e mbështetjes amerikane për aleatët e krahut lindor të NATO-s.

Zonja Harris shprehu indinjatën për bomb ardimin e maternitetit të Mariupolit të mërkurën dhe skenat e ev akuimit të grave shtatzëna të gj akosura.

“Absolutisht që duhet të ketë një hetim”, tha zonja Harris.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *