Skandal i madh/ Gjyqtarja nga Gjirokastra shkonte në Kosovë për të bërë s*ks me djem të rinj 1000 euro naten paguan

Një material kompromentues ka mbërritur në redaksinë e Prapaskenës, me protagoniste një gjyqtare të Gjykatës së Gjirokastrës. Në materialin fotografik shfaqet gjyqtarja B., duke hyrë në disa hotele luksoze në Kosovë, me djem të dyshuar si zhigolo.

E lakuar për afera korruptive dhe s eksual e, për paracaktim të vendimeve dhe raporte të ngushta me ish gjyqtarë të shkarkuar nga detyra si ham shorë, gjyq tarja e Gjirokastrës ka udhëtuar shpesh drejt Kosovës, shoqëruar me disa shoqe të saj, duke kërkuar shërbime se ks ual e kundrejt pagesës.

Gjyqtarja B., e cila pritet të shkarkohet nga Ve tingu për afera në Gjykatën e Gjirokastrës, ka kontraktuar zhigolo për përvoja i mti me, kundrejt pagesës për më shumë se sa një natë.

Nga fotot, duket qartë se gj yqta rja e njeh mjaft mirë tregun pro stit ucionit mashkullor në Kosovë.

Ajo shihet duke u frekuentuan me të paktën tre djem të ndryshëm në një hark të shkurtër kohorë. Ndoshta të kërkosh shërbime sek su ale nga një zhi gol o, në kushtet e mungesës së një partneri, nuk është e paligjshme, por nuk kjo veprimtari mund të komprometojë detyrën e B si gjyqtare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.