Adelina Ismaili krejt ndryshe në përditshmëri

Mbetet diva e skenës muzikore, këngëtarja që sjelli frymë të re në muzikë dhe u shndërrua në sensacion.

Adelina, e kishte një periudhë të bujshme, me krijimtari te jashtëzakonshme me këngë, videoklipe e albume muzikore.


Këngëtarja e famshme, për vite me radhë ka jetuar në Zvicër, ndërkaq tani është kthyer sërish në Kosovë bashkë me të shoqin dhe të birin.

Adelinën, rrallë e kemi parë në përditshmëri.

Në këtë foto nga realiteti, duket mjaftë bukur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *