Del një video e momenteve të fundit të jetës së Baba Vangës, gruas që parashikoi gjithçka

Një video interesante është publikuar së fundmi në mediat botërore.

Janë këto momentet e fundit të gruas që parashikoi shumë gjera.


Baba Vanga u konsiderua një nga profetët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e verbër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.

Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996.

Në shtratin e saj të vde.kjes, thuhet ajo iu lut njerëzve që të jetojnë në paqe.

Mediat e Rusisë, proklamojnë se Vanga në momentet e fundit, ka përmendur edhe Kosovën, duke u lutur për serbët që jetojnë këtu.

Baba Vanga është bërë një figurë kulti midis atyre që besojnë në teoritë e komplotit, pasi disa nga parashikimet e saj dolën të vërteta, duke renditur këtu dhe atë të sul.meve ter.roriste të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Shiko Videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *