Kjo shtëpi duket sikur rri pezull, por shikojeni mirë

Arti ua ka bërë të mundur shumë njerëzve që gjërat që i imagjinojnë t’i sjellin në botën reale, por në një mënyrë krejt tjetër.

Nuk ka rëndësi se sa shumë imagjinoni dhe çfarë, nëse mund të vizatoni, skulpturoni apo të bëni forma të tjera të artit, ëndrrat tuaja mund të vijnë në jetën reale.


Kjo është ajo çfarë ka bërë Charlie Davoli.

Ai ka përdorur imagjinatën e tij për të realizuar disa fotografi mahnitëse.

Në punimet e tij, hapësira dhe koha ‘lakohen’, strukturat e mëdha qëndrojnë pezull, dhe çdo ligj i fizikës thyhet.

Shikoni më poshtë punën e tij, dhe lejoni imagjinatën që t’ju inspirojë:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *