Në foton e maturës, thoni vallë si është dukur Arbenita?

Është pa dyshim një prej vajzave shqiptare më të bukura të momentit.

Arbenita mahnitë me pamjen e saj të jashtme perfekte në të gjitha aspektet.

Por, si mund të jetë dukur bukuroshja kohë më parë kur nuk ishte e famshme dhe ishte thjesht maturante?

Kurreshtjen na e ka shuar vetë Arbenita e cila ka ndarë në Instagram një foto të tillë.

Përpos stilit të flokëve që dallon nga sot, bukuria e Arbenitës mbetet po e njejta./Prive/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.