Sekretet e vajzave të haremit të Kim Jong-un

Janë shumë sekrete dhe të panjohura që rrethojnë Korenë e Veriut.

Ky shtet komunist njihet për mënyrën brutale si i trajton qytetarët e saj.

Pjesa më e madhe e informacionit dhe fakteve shqetësuese për Korenë e Veriut jepen nga të larguarit dhe sipas tyre gjithçka aty është e mjerueshme.

Mirëpo, ata theksojnë se nuk ka asgjë më të prekëse dhe të dhimbshme sesa gjendja e vajzave që i përkasin “skuadrës së kënaqësisë”, e cila është në dispozicion të Kim Jong-Un.

Njihuni me sekretet ne fotogalerinë e mëposhtme:

Vajzat duhet të argëtojnë Kim Jong-Un

“Skuadra e kënaqësisë” është një grup femrash që janë të gjitha të virgjëra

Para se të zgjidhen, certifikohen si të virgjëra

Asnjë vajzë nuk mund të refuzojë

Kim Jong Un shpenzoi 3 milion dollarë për veshje të brendshme të importuara nga Kina

“Skuadra” ruhet dhe mbahet sekret

Zyrtarëve qeveritarë iu është besuar të kërkojnë vajzat më të mira

Harermi i diktatorit ka 2 mijë vajza

Çdo vajzë shërben 10 vjet

Haremi u rikrijua në vitin 2015

Ato jetojnë në luks dhe u sigurohet e u jepet gjithçka duam

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.