Edhe Bledi tërhiqet nga Efi, zbulon çfarë thotë Mikela në prapaskena

Pas Mevlanit, Efi është përballur me Bledin, i cili duket se ka qenë i preferuari i vajzave.

Megjithatë, ai ka pasur më së shumti takime me Efin, të cilës i ka dedikuar dhe një këngë, të cilën tha se do ta publikojë vetëm në rast se do të deklarohet për të.


Krisjen mes tyre e shkaktoi fakti se Bledi zgjodhi të dilte në takim me Lauretën duke refuzuar Efin.

Pas kësaj, pranoi të bënte takimin 4 minutësh me Adën, e cila u rikthye sërish në Për’puthen, mbremjen e djeshme ata janë përballur me njëri-tjetrin.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *