Mevlani vendos të ndërpresë njohjen, Efi habitet: Je frikacak…

Gjatë mbrëmjes së djeshme u dha puntata e radhës e reality shoë “Përputhen Prime” hvillime të shumta pati mes konkurrentëve të cilët po kërkojnë dashurinë ë jetës së tyre brenda këtij emisioni.

Ndër ta janë edhe Mevlani dhe Efi të cilët kanë filluar së fundi një njohje, ata u përballën mbrëm më njëri-tjetrin për ti qartësuar gjërat mes tyre.


Ata kanë pasur shumë takime me njëri-tjetrin në Për’puthen por duket se situata e tyre nuk po shkon siç duhet.

Gjatë puntatave të javës së shkuar, Mevlani filloi ta akuzonte për gjëra të ndryshme dhe kërkoi përballje me Efin në Prime, ku ai vendosi që të ndërpresë njohjen me Efin./InfoKosova/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *