Fëmijët kanë mbetur rrugëve/ Rusët sülmojnë xhaminë në Ukrainë: Reagon urgjent Turqia

Vladimir Putin është treguar i pamëshirshëm dhe sot ka su lm uar edhe një xhami ku kishte të pranishëm shumë njerëz.

Ministri i Jashtëm turk Mevlut Cavusoglu ka deklaruar se i kërkoi Ministrit të Jashtëm rus Sergej Lavrov mbështetje për të ndihmuar në evakuimin e qytetarëve turq nga një xhami në Mariupol që u su lmua.

“Kam kërkuar mbështetjen e Lavrov për të evakuuar qytetarët tanë”, tha Cavusoglu gjatë një konference për shtyp në Antalia. “Telefonat nuk funksionojnë dhe përp lasjet vazhdojnë. Ne shpresojmë për një zhvillim sot.”


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *