Putini njeri pa shpirt/ Dalin të dhënat: Ja sa fëmijë ukrainas kanë humbur jetën

OKB raporton se deri tani 596 civilë janë v rarë në Ukrainë nga forcat usht arake ruse, mes tyre 43 fëmijë. Sipas të njëjtave burime, 1,067 persona janë pl agosur dhe mes tyre janë 57 fëmijë. Rusia po su lmon pa u ndalur Ukrainën prej 18 ditësh dhe duket se Putin s’ka ndërmend të tërhiqet.

Kujtojmë se sot gazetari i New York Times është vr arë ne Irpin nga fo rcat ushta rake ruse. Brent Renaud mbeti i v dekur në vend pasi u qël lua ndërsa një fotoreporter mbeti i pla gosur.

Këshilltari i lartë i presidentit ukrainas Zelensky, Mykhailo Podoliak, deklaroi se raundi i radhës i bisedimeve mes Rusisë dhe Ukrainës pritet të mbahet javën e ardhshme.


Podoliak nuk përcaktoi një ditë fikse, por u shpreh se tashmë në tryezën e negociatave ka disa propozime të rëndësishme, mes të cilave dhe një formulë për ar mëpus him dhe tërheqjen e trupave.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *