Imazhi i parë që vini re zbulon të fshehtat e karakterit tuaj

Ju kërkojmë të merrni vetëm pesë minuta kohë dhe të shikoni me vëmendje fotografinë, imazhi i parë që do t’ju tërheqë vëmendjen zbulon të fshehtat e karakterit tuaj dhe mënyrës si silleni me të tjerë

Në qoftë se imazhi i parë që shquat në fotografinë e mësipërme është fytyra e një burri, përgëzime: jeni një person shumë krijues dhe me shpirt artistik. Nuk bini kurrë në monotoni dhe i jepni çdo dite ngjyra të reja. Është e vështirë të mërzitesh me ju pranë, pasi energjia që ju karakterizon është gati-gati infektuese.


Në qoftë se imazhi i parë që dalluat është ai i gruas prej gjetheje, duhet ta pranoni se ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes. Jeni shumë inteligjentë, punëtorë dhe të shoqërueshëm. Bisedat me ju janë gjithmonë të këndshme pasi keni shumë për të dhënë nga vetja. Nuk e pëlqeni vetminë, e në të njëjtën kohë është edhe frika juaj më e madhe.

Njerëzit që vunë re fytyrën në ujë e duan shumë lirinë. Janë shumë antikonformistë, u pëlqen të thyejnë rregullat dhe nuk bëjnë kurrë kompromise me parimet dhe vlerat që besojnë. U pëlqen të shijojnë momentin dhe të mos mendojnë për më gjatë.

Personat të cilët vunë re fillimisht fytyrën e një gruaje janë shumë të ndjeshëm, të sjellshëm dhe altruistë. I kushtojnë shumë rëndësi emocioneve të miqve dhe familjarëve dhe sillen me ta sikurse një prind. Kanë një zemër shumë të madhe dhe rrezatojnë kudo.

Në qoftë se imazhi i parë që vutë re është fytyra e një fëmije, nuk është aspak çudi që edhe ju të ndiheni nga pak i tillë. Keni nevojë për mbrojtje gjatë gjithë kohës, të ndjeni se është gjithmonë dikush për ju dhe se mund t’i besoni. Jeni shumë të përkushtuar, të ndershëm dhe emotivë, prekeni lehtë dhe qani shpeshherë edhe pa arsye.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *