Ja cili është opinionisti i puntatës së sotme të Për’puthen

Pas pezullimit të Arjan Konomit, opinionistit të Për’puthen personi i cili po mban pozicionin e tij përkohësisht është Arjon Muça.

Jemi mësuar ta shohim Arjonin vetëm në puntatat e prime, por kësaj radhe do e shohim gjatë javës në rolin e opinionistit.


Ai do të shprehë opinionet e tij në lidhje me takimet, pëlqimet dhe debateve në studio.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *