Presidenti Zelinski jep ngushëllimet për gazetarin Amerikan që u shua në Ukrainë/ Shpresoj t’ia dine sakrificen

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky i ka shkruar një telegram ngushëshillimi familjes së gazetarit amerikan Brend Renaud, që u v ra në Ukrainë.

Renaud, 50-vjeç, u qëllua për vd ekje në Irpin, në periferi të Kievit gjatë dielës nga forcat ruse, pati njoftuar drejtori i poli cisë së Kievit.

“Shprehi ngushëllimet familjes së Brend Renaud, që vd iq duke dokumentuar br utalitetin dhe të ligën që po i bëhet popullit. Shpresoj që jeta dhe sa krifica e Brentit do të inspiroj botën për të lu ftuar kundër të keqes”, ka shkruar Zelensky në postimin e tij.


Kujtojmë që gazetari i New York Times, u vra derisa po raportonte për agre sionin rus në Ukrainë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *