Putin nuk do t’ia dije për asgjë/ Putin ka marrë masa shumë të rrepta nga Amerikës dhe Europës

Rusia ka vendosur t’i përgjigjet sanksioneve të SHBA-së duke i ndaluar hyrjen në Moskë Presidentit Joe Biden.

Rusia mësohet se i ka ndaluar hyrjen në territorin e saj edhe disa zyrtarëve të tjerë të lartë amerikanë.

“Masat janë pasojë e politikës rusofobike të ndjekur nga administrata e SHBA”-thuhet në deklaratë.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *