Sa bukur është rregulluar Sahidja

Të gjiha motrat Mustafa në çdo kohë janë qendër e medieve rozë.

Duke u dalluar me zërin që kanë, në çdo ambient që marrin pjesë ato e ndezin atmosferën, shkruan “Kosovarja”.


Në një selfie të fundit, ku shihet Sahidja ajo merr vëmendje me grimin që ka bërë, duke shkëlqyer.

Me buzë të kuqe, ajo duket taman si nuse dhe bën dritë.

Ju pëlqen?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *