Dalin parashikimet rrënqethëse të Nostradamusit për Rusinë/ Nuk do ndalet derisa të…

Nostradamus, i cili cilësohet si njeriu që ka parashikuar shumicën e ngjarjeve kryesore që ndodhin, ka parashikuar edhe shp ërthimin e Lu ftës së Tretë Botërore.

Parashikimet në rreshtin e 942 të Michele de Nostredame, i njohur zakonisht me emrin Nostradamus, që flasin për të ardhmen, shkojnë deri në “fundin e vitit” 3793. Nostradamus kishte një dhunti për të parashikuar ngjarjet e errëta, err ësirën dhe shkat ërrimin dhe në një moment parashikon që “Lindja do ta dobësojë Perëndimin”.

Këto parashikime kanë dalë përsëri në pah pasi Rusia filloi një l uftë duke e su lmuar Ukrainën. Më 24 shkurt, Rusia filloi pushtimin në shkallë të gjerë të Ukrainës, duke shënuar su lmin më të madh me një us htri konvencionale në Europë që prej Lu ftës së Dytë Botërore.

Në orët e para, Putin paralajmëroi një “oper acion special usht arak” dhe minuta më vonë raketat go ditën Ukrainën, përfshirë Kyivin, kryeqytetin e Ukrainës.

Fillimi i kësaj lufte është d ënuar ndërkombëtarisht, ku më pastaj u vendosën sanksione në Rusinë – me tentimin për të shkaktuar një krizë financiare në Rusi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.