Genta ndan imazhin më të mirë me bashkëshortin dhe fëmijët

Genta Ismajli në shumë raste kalon në lajm duke qenë aktive me poza të ndryshme.

Që nga dita kur është bërë nënë, ajo shfaq lumturinë që ka me fëmijët.


Sidomos me fotografitë e fundit, këngëtarja shihet e lumtur bashkë me burrin dhe binjakët e saj.

Të kominuar në veshje, e gjithë familja duken të mrekullueshëm.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *