Rusët kanë falsifikuar videon/ Ja si qëndron e vërteta e pamjeve ku Presidenti i Ukrainës i kerkon popullit te dorezohet

Një video e fals ifikuar e presidentit ukrainas duke u thënë njerëzve të dorëz ohen po shpërndahet në internet. Videoja tregon atë që duket se Volodymyr Zelenskyy qëndron pas një podiumi duke thënë se “Nuk doli të ishte aq e lehtë të jesh president”.

Ai vazhdon të deklarojë se ai “ka vendosur t’i kthejë Rusisë Donbasin” në Ukrainën lindore dhe se përpjekjet e ush trisë së tij “kanë dështuar”.

Mesazhi i shkurtër përfundon me “Këshilla ime për ju është të lini gjithcka dhe të ktheheni te familjet tuaja. Nuk ia vlen të jepni jetën në këtë luftë. Këshilla ime për ju është të jetoni. Unë do të bëj të njëjtën gjë”.Deepfake zakonisht përfshin një imazh ose video në të cilën një person ose objekt manipulohet vizualisht përmes zërit. Në klipin që po shpërndahet në internet, koka e presidentit ukrainas është shumë e madhe për trupin me të cilin është ngjitur në mënyrë dixhitale.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *