Kë e kishte të dashur Eliza Hoxha?

I ka kaluar të 40-tat, por ende statusi i saj është “beqare”.

A ka vendosur që të ketë kështu përgjithmonë, apo edhe Eliza është në kërkim të dashurisë, asaj të madhes e të vërtetës.


Ka pasur thashetheme që e lidhnin këngëtaren me figura të ndryshme, kryesisht publike, por asgjë konkrete.

Eliza, e pa fat në dashuri, ndërkaq shumë e suksesshme si arkitekte, ligjëruese e artiste.

Çka thotë këngëtarja për dashurinë e  saj?

’’Dashuri perfektë nuk ka, por perfeksioni mbështjell një dashuri atëherë kur e adhurojmë dhe e dashurojmë personin tjetër me gjithë anët e mira dhe të këqija që ka.

Atëherë dashurojmë sinqerisht’’

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *