Beniada ka një kërkesë interesante për fansat e saj

Ish-banoret e kësaj sezone të “BBV” vazhdojnë që të mbetën shumë të komentuar edhe pas përfundimit të spektaklit.

Edhe Beniada Nishani ishte njëra nga banoret e këtij sezoni.


Ajo ka qenë mjaft e dashur dhe e komentuar nga publiku.

Beniada Nishani, së fundmi ka pasur një kërkesë interesante për miqtë e saj, e vetëm pak minuta më vonë, Instagrami i saj ka ‘vërshuar’ me propozime të shumta të autorëve të librave shqiptarë.

Ajo të gjitha propozimet i vendosi në “InstaStory” duke thënë se është duke i lexuar të gjithë “Po ju lexoj të gjithëve” shkroi ajo.

Kujtojmë se Beniada ishte njëra nga finalistet e këtij spektali dhe doli e katërta si më e preferuara e publikut. /Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *