Bujar Qamili është tradhtuar nga ish partnerja, rrëfehet këngëtari

Bujar Qamili është një nga artistet me të mëdhenj të muzikës popullore, ai ka treguar një ngjarje nga jeta e tij private, si rrallë herë me parë.

Këngëtari zbuloi se shumë vite më parë u zhgënjye shume kur kapi mat ish të dashurën në krahët e një djali tjetër.


I ftuar në ‘Glamour Zone’ tek “Ora News” ,ai tregon ngjarjen interesante.

Ester Bylyku: A je zhgënjyer ndonjëherë nga ndonjë person që ti e ke dashur shumë?

Bujar Qamili: Kam patur dikur një të dashur, dhe e pash me dikë tjetër, më zhgënjeu, kam thënë: ” Si e bëri kjo këtë punë?”

Ester Bylyku: U ballafaqove më pas me të?

Bujar Qamili: Jo, nuk shkova aty më pa që e pash, thash: ‘Kurrë nuk ma kishte marr mendja që ndodhin gjëra të tilla, por ja që ndodhkan.’

Kujtojmë se Bujari ka sjellë shumë këngë në industrinë e muzikës tonë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *