Gili çdo ditë e më shumë po ndryshon stilin e saj, duke mahnitur në forma të ndryshme.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet duke publikuar imazhe të njëpasnjëshme, ku në çdo kohë duket bukur dhe merr vëmendje.


Në këtë fotografi të fundit, me një stil unik ajo duket si vajzë e re dhe vështirë të njihet duke ndryshuar aq shumë.

Po ashtu, edhe në skenën e muzikës popullore Gili mbetët emër i dalluar, duke korrur suksese të shumta.

Ja shikojeni se sa bukur duket./Kosovarja/