Ka shumë shqiptarë të mbetur në Rusi/ Jepet njoftimi: Ja cfarë do të ndodhë me ta

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka lëshuar një njoftim këtë të shtunë për të gjithë shtetasit shqiptarë në Rusi.

Për shkak të bllo kimit të rrjeteve sociale në Federatën Ruse, Ambasada e Republikës së Shqipërisë e ka të pamundur aksesin në profilet e saj në Facebook dhe Twitter dhe për këtë arsye, ministria u drejtohet shqiptarëve të cilët gjenden në situata emergjente, kur ka një kë rcënim real për shëndetin, sigurinë dhe jetën e tyre të kontaktojnë në numrin e telefonit: +7 929 968 05 38.

‘Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se për shkak të bll okimit të rrjeteve sociale në Federatën Ruse, Ambasada e Republikës së Shqipërisë e ka të pamundur aksesin në profilet e saj në Facebook dhe Twitter


Shtetasit shqiptarë të cilët gjenden në situata emergjente, kur ka një kë rcënim real për shëndetin, sigurinë dhe jetën e tyre (ose të një shtetasi tjetër shqiptar) të kontaktojnë në numrin e telefonit:

+7 929 968 05 38

Për të kontaktuar me Ambasadën, mund të përdorni adresën e postës elektronike: embassy.moscow@mfa.gov.al

Gjithashtu mund të telefononi në numrat e telefonit +7 495 982 38 52 ose +7 495 982 38 53.v

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *