Yllka Gashi e trishtuar në një vjetorin e vdekjes së babait, e kujton me këto fjalë

Yllka Gashi është një personazh publik mjaftë i njohur dhe tejet familjar për publikun e gjerë.

Ajo, që në moshë të re u bë pjesë e projekteve të ndryshme televizive dhe më pas serialit të famshëm “Familja moderne”.


Gjatë karrierës së gjatë, Yllka luajti në shumë shfaqje, filma e projekte interesante, për çka edhe u shpërblye. Suksesi i fundit dhe më i madhi mbetet roli në filmin “Hives”.

Yllka, para një viti e ka humbur babain, personin më të dashur e më të shtrenjtë për të, shkruan “Kosovarja”.

Në një vjetorin e humbjes së të atit, Yllka e kujton atë me këto fjalë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *