Diellza Kolgeci si perëndeshë ilire në “Ballon Shqiptare”

Është mbajtur “Ballo Shqiptare”, i vetmi organizim i denjë tradicional që bënë bashkë personalitete të ndryshme në një vend.

Edhe këtë vit, kodi i veshjes së ballos ishte i njëjtë, domosdoshmërisht me përfshirjen e elementeve tona tradicionale shqiptare.


Organizatoret e ballos, bukuroshet Diellza Kolgeci e Afërdita Paqarada kanë mirëpritur një numër të madh të ftuarish, të cilët kanë kaluar një natë të pa harruar nën tingujt e muzikës dhe ushqimeve tradicionale shqiptare.

Missi, modelja, aktorja e dizenjatorja Diellza Kolgeci, edhe një herë e ka konfirmuar që është e pa perëndueshme, ao ka shkëlqyer me veshjen e Saime Mucolli Buleshkaj dhe me aksesorët punë dore nga Fidan Haliti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *