Personazhi në foto sot është këngëtar i njohur shqiptar

Personazhi në foto është njëri nga emrat më të dashur të publikut shqiptar, fjala është për Young Zerkën, i cili tërheq vëmendjen me stilin e tij tejet të veçantë.

Stili i tij i veçantë përfshinë edhe pamjen e tij të jashtme dhe jo vetëm muzikën.


Përmes një ‘Instastory’ ai ka ndarë një imazh nga koha kur ishte në shkollë, ku njihej edhe për djalë shumë korrekt.

Zerka edhe në showbiz ka zgjedhur të qëndrojë larg skandaleve dhe duke e mbajtur larg jetën personale, pra fiks si një djalë “korrekt kolegji”./Lajm/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *