Gjendja e Lules kur është në shtëpi

Lulja gjithmonë duket bukur në çdo situatë.

Ajo me pozat e shumta që publikon, merr vëmendje në mënyra të ndryshme.


Me elegancën që ka, shihet që ajo edhe në shtëpi duket bukur dhe është tejet e zonja, këtë e dëshmon imazhi i publikuar në Instagram, ku Lulja bën dritë.

Theksojmë, ajo dhe Meda shfaqin shumë herë lumturinë që përjetojnë bashkë me fëmijët.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *