Putini duhet të largohet me cdo kusht nga pushteti/ Publikohen të dhënat: Ja kush mund t’ia zerë vendin…

Sipas inteligjencës ukrainase, një grup me ndikim po formohet në biznesin dhe elitën po litike ruse, të cilët si synim kanë të heqin qafe presidentin rus Putin.

Sipas asaj që raportojnë mediat në vend, grupi po planifikon që të eliminojë liderin rus duke e he lm
uar, me anë të ndonjë të papritur ose duke i shkaktuar ak sid eent.

Qellimi do të ishte largimi i presidentit sa më shpejt të jetë e mundur për të rivendosur lidhjet
ekonomike me Perëndimin. Një pjesë e elitës tashmë ka zgjedhur drejtorin e Shërbimit Federal.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *