Albin Kurti dhe Engjëllusha kanë këtë gjë të përbashkët

Kryeministri i vendit Albin Kurti dhe këngëtarja e njohur Engjëllusha Salihu kanë ditëlindjen në datën e njejtë.

Kjo u kuptua sot, ku që të dy kanë pranuar urime të shumta, si nga ana familjare ashtu edhe pjesa e shoqërisë.

Por, ndërmjet veti a kanë shkëmbyer urime kjo gjë ende nuk është kuptuar.

Theksojmë, sot kryeministrin e kanë befasur me një tortë të mrekullueshme në zyrën e tij.

Urime për të dy!/Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.