Zot na ruaj nga Putini/ Sülm brütal ne Ukraine; Ka shumë jetë të humbura

Us htria ruse ka bom barduar mëngjesin e sotëm Luhanskun. Sergey Gaidai, shef i administrates us htarake rajonale të Luhanskut tha se ka vik tima dhe të pla gosur.

Gaidai nuk mund të jepte një shifër të saktë mbi numrin e të vde kurve dhe të lën duarve.

“Pushtuesit bombarduan Luhanskun me raketa fosfori. Katër mund të konfirmoj se kanë v dekur.”-tha ai. Më tej ai shprehet se us htria ruse ka shkatërruar shumë shtëpi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.