Njeri pa shpirt/ Burri shqiptar ka hedhur nga ballkoni gruan

Zbardhet një ngjarje e ndodhur disa ditë më parë, e raportuar si aksi dentale. Arre stohet në flagrancë 1 shtetas që dyshohet se ka dh unuar dhe ka hedhur nga ballkoni i banesës, bashkëjetuesen e tij, dhe më pas të dy e kanë raportuar si ngjarje aks identale.

Shërbimet e Pol icisë, nisur nga dyshimet e krijuara mbi kal lëzimin e një shtetasje, për rënien e saj nga ballkoni i banesës, kanë vijuar veprimet hetimore të thelluara, nën drejtimin e Pr okurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për të bërë të mundur zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

Si rezultat i punës dhe veprimeve profesionale, nga shërbimet e Komi sariatit të Po licisë Nr. 5 është bërë e mundur zbardhja e ngjarjes së ndodhur më datë 11.03.2022, për të cilën fillimisht, shtetasja V. H. ka kallëzuar se është rrëzuar aks identalisht, nga kati i tretë i pallatit ku banon.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *