Samanta para dhe pas ndërhyrjeve, kaq ndryshe

Samanta Karavella është njëra nga këngëtaret më të komentuara.

Përpos zërit e këngëve të mira edhe për bukurinë fizike.


Së fundmi Vipat Bllokut kanë sjellur një foto duke krahasuar si dukej para dhe pas ndërhyrjeve Samanta.

Dhe ndryhimi është goxha i madh, shikoni në foton më poshtë./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *