Vetëm dy muaj kaq i shëndoshë, Selvija sjell foton e ëmbël të djalit

Selvije Jao dhe Shpat Kasapi u bënë prindër për herë të parë para dy muajve.

Ata u gëzuan me një djalë që e kanë quajtur Roel.


E në dy mujorin e lindjes së tij, Selvija ndau një foto të ëmbël.

Ka bërë vetëm dy muaj por duket mjaft i shëndoshë apo jo?/InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *