Kur e xhelozon Hami gruan e tij Gëzimen?

Edhe Gëzimja, reja e këngëtares Remzie Osmani, tashmë ka hyrë në listën e nuseve të përfolura të estrades, madje qëndron lartë sa i përket vëmendjes.

Gazetarët e shoubizit merren shpesh me Gëzimen, pamjen, jetën dhe ato çfarë bënë e poston ajo në rrjete sociale.


Ndryshe nga rejat e tjera, Gëzimja megjithatë është pak më e rezervuar dhe nuk poston shumë shpesh.

Ajo është larg strategjisë së provokimit dhe duket më familjare.

Dikur, vishej e dukej më sensuale, por jo më.

E ka ndryshuar statusi i të bërit nënë, apo ndonjë xhelozi eventuale e Hamit?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *