Vrau gruan dhe më pas veten, dalin fotot e çiftit të bashkëshortëve që tronditën Shkodrën

Një krim i rëndë me dy viktima tronditi dje Shkodrën, Fadill Badulla vrau bashkëshorten e tij dhe më pas veten.

Krimi dyshohet ka ndodhur të dielën që lamë pas, ndërkohë që trupat e çiftit të bashkëshortëve u gjetën të pajetë pasditen e djeshme.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *