Pyetet për ndryshimet pas mbarimit të mandatit si presidente, Atifete Jahjaga: Nuk e besoj që kam ndryshuar…

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka qenë e ftuar së fundmi në një nga kronikat e emisionit “Prive”.

Ajo ka rrëfyer detaje të shumta nga jeta e saj personale dhe profesionale, duke theksuar se vazhdon të jetë zëri i shumë grave në nevojë me kauzat e saj sensibilizuese.


Jahjaga është pyetur gjithashtu edhe për ndryshimet që e kanë përcjellë pas mbarimit të mandatit të saj si presidente, ku nga gazetari është ng.acmuar me pyetjen se a ka qenë niveli i stresit [tani më i ulët se atëherë ai që ka ndikuar në këtë ndryshim.

“Nuk besoj që ka ndryshuar…”, ka thënë shkurt Atifete Jahjaga në përgjigjen e saj, duke hedhur poshtë kështu mundësinë e një ndryshimi drastik që nga koha kur përfundoi mandatin e saj si presidente.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *