E ka nënën me sëmundje të keqe/ Atdheu përlot me rrëfimin: Për katër javë nuk i treguam gjë

Pak ditë më parë, Atdheu i preu shkurt flokët dhe të gjithë e duartrokitën kur mësuan arsyene ëvrtetë që fshihej pas këtij gjesti. Kjo ishtë një mënyrë sado e vogël për të mbështetur personat e prekur nga k anceri. Edhe vetë mamaja e ish-konkurrentit të Përputhen ka vuajtur nga kjo gjë, ndaj dhe ai së bashku me vëllanë menduan të bënin një gjest sado të vogël, por shumë domethënës.

Qan në studio para të gjithë Atdheu dhe i kërkon falje njeriut të zemrës: Asaj i them të më….

Por, si e mësoi lajmin se e ëma ishte prekur nga kanceri? I ftuar së bashku me të vëllain, Butrintin në “ëake UP”, Atdheu tregoi se ka qenë rrugës në atë moment.“Lajmin e kam marrë unë i pari nga mjekët kur po shkoja për Kosovë. Nuk ia kemi treguar për 4 javë pastaj ia thamë me stil.


Pastaj i thamë që është masë e vogël që hiqet. Por ajo e kuptoi”, tha Atdheu.Ai gjithashtu dha një mesazh për të afërmit e atyre që janë duke vuajtur nga kjo sëmundje, sipas tij duhet t’u qëndrojnë sa më afër sepse është shumë e rëndësishme t’u qëndrosh pranë dhe t’i mbështetësh në ato momente.Ndërsa vëllai i tij, Butrinti, shtoi se në këto raste është më mirë t’ia lësh në dorë Zotit, por që përsonat e prekur kanë nevojë për një mbështetje ta pakursyer.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *